Zna se šta je Kroos psovao Ancelottiju dok je izlazio s terena: "Pa, majku mu je*em..."

Bio razočaran zbog poteza svog trenera

Zna se šta je Kroos psovao Ancelottiju dok je izlazio s terena: "Pa, majku mu je*em..."

Endin Čaušević

Real Madrid je uspio da se plasira u polufinale Lige prvaka i pored sinoćnjeg poraza od Chelseaja (2:3).

Kraljevski klub je prošao u polufinale ovog takmičenja jer je prije sedam dana na Stamford Bridgeu slavio sa 3:1. Sinoć nakon produžetaka Plavci su pobijedili sa 3:2, ali im to nije bilo dovoljno da prođu dalje.

Chelsea je imao do 80. minute vodstvo od 3:0 i činilo se da su gosti na korak od velikog preokreta i plasmana dalje, ali je Real uspio da smanji na 3:1 i izbori produžetke gdje je na kraju Benzema postavio konačnih 2:3.

Zanimljiva situacija desila se u 73. minuti kod rezultata 0:2 kada je Carlo Ancelotti odlučio da izvede iz igre Tonija Kroosa i ubaci Eduarda Camavingu što se Nijemcu nikako nije svidjelo.

Kroos je bio bijesan što je morao da izađe jer je igrao poprilično dobro, te je dobacio Ancelottiju nekoliko rečenica, a naravno španski mediji su uspjeli da otkriju šta je rekao svom treneru.

"Pa, majku mu je*em. Igrao sam jako dobro čovječe, što mene izvodiš?", govorio je Kroos dok je izlazio s terena, te se na kraju reda radi pozdravio s Ancelottijem i sjeo na klupu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, Ancelottijeve izmjene donijele su preokret Real Madridu zbog čega su se Kraljevi na kraju vratili u meč i uspjeli da sve preokrenu i dođu do plasmana u polufinale Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Real je živno ulaskom Camavinge a izlaskom Kroosa
5 1
Dragan_B
ya i .. ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi