Naslađuje se Kataloncima

Realov nogometaš ismijava Barcelonu, njegov komentar dobio preko 11 hiljada lajkova

Edmir Škorić

Barcelona je šokirala svoje navijače i sinoć na Camp Nou porazom od Eintracht Frankfurta (2:3) ispala iz Evropske lige.

Neuvjerljiva je bila Barcelona i u prvom meču u Frankfurtu, da bi sinoć potpuno razočarala. Nijemci su čak vodili 3:0, Barca uspjela u nadoknadi zabiti dva gola, ali nije bilo dovoljno za polufinale malo manje atraktivnog takmičenja od Lige prvaka.

Mjesto među četiri najbolje ekipe u EL obezbijedili su još Leipzig, West Ham i Glasgow Rangers, a Barca će ostati bez trofeja u sezoni.

Kako to obično biva na relaciji Barcelona - Real Madrid, čim jedan posrne, navijači, a ponekad i igrači drugog velikana se bude. Uglavnom se javno ismijavaju rivali kada izgube. Iako to obično rade navijači i bivši igrači, sada je to učinio i jedan aktuelni nogometaš.

Eder Militao, stoper madridskog Reala, smajlijem koji "umire od smijeha" dosuo je sol na ranu Katalonaca u jednoj objavi na društvenoj mreži.

Kanal "Footy Things" je konstatovao da je Barcelona ispala iz Lige prvaka (grupna faza), četvrtfinala Evropske lige, polufinala Superkupa Španije, Kupa Kralja i da je na 12 bodova zaostatka za Realom u ovom trenutku, nakon čega je Brazilac ostavio smajli i izazvao ogromne rekacije.

Za kratko je vrijeme dobio preko 11.000 lajkova, ali i nekoliko hiljada ostalih reakcija od strane navijača koji su vidjeli njegov komentar.

Naravno, pristalice Barcelone brzo će ga podsjetiti da je nedavno njihov tim u Madridu pobijedio Real s 4:0.

Nakon evropskih mečeva, Real i Barca okreću se ligaškim izazovima. Ponudu La Lige koja počinje već večeras možete pronaći na sajtu MaxBet kladionice sa sjajnim kvotama i mnogim mogućnostima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

¸

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.