Još jedna golčina

Ljudi u nevjerici gledaju, ali to je Francesco Totti

Edmir Škorić

Karijera Francesca Tottija odavno je gotova, ali rimski kralj i danas postiže spektakularne golove.

Totti je u ljeto 2019. godine napustio Romu gdje je prethodno radio kao sportski direktor i kao nogometaš, nakon što je u rimskom klubu proveo 30 godina i smatra se najvećim svih vremena na Olimpicu.

Za Rimljane je poput božanstva i to se nikada neće promijeniti. Bio je kapiten Rome, njoj vjeran od početka do kraja, iako je mogao da bira gdje da ode, a zvao ga je i Real Madrid u najboljim danima.

Igračku karijeru okončao je 2017. godine sa suzama u očima. Roma je u posljednjem kolu Serije A pobijedila Genou 3:2, osvojila drugo mjesto i izravan plasman u Ligu prvaka. No, osjećaju su bili pomiješani na Olimpicu jer je Totti odlazio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada bivši italijanski reprezentativac igra amaterski nogomet, a i tamo pokazuje kakav je majstor. Postigao je još jedan spektakularan pogodak. Njegovi saigrači u šoku su gledali, ali to je jednostavno Totti...



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.