Sastavi Bologne i Intera

Nema Edina Džeke

Eldar Ganibegović

U okviru zaostalog 20. kola Serije A večeras se sastaju Bologna i Inter. 

Upravo su objavljeni i sastavi za večerašnju utakmicu, a ono što ne može da raduje ljubitelje fudbala u Bosni i Hercegovini jeste to da Edin Džeko nije u početnoj postavi Intera. 

Inter ima sve u svojim rukama i sa svim pobjedama do kraja odbranit će titulu prvaka Italije, a ruku na srce, ima i lakši raspored od Milana koji mu je konkurent. 

Prevedno - svaki meč za Inter je finale i ne smiju više kiksati žele li se ponovo okititi naslovom prvaka Italije. 

Inter: Radu, Škriniar, De Vrij, Dimarco, Dumfries, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić, Lautaro, Correa. 

Bologna: Skorupski, Soumaoro, Medel, Theate, De Silvestri, Svanberg, Schouten, Soriano, Hickey, Barrow, Arnautović. 

Inače, Bologna je Džekina najdraža "žrtva" u Seriji A jer je ovoj ekipi zabio najviše golova njih čak sedam otkako je na ljeto 2015. godine iz Manchester Cityja prešao u Romu, ali šansu za novi gol čekat će s klupe. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je što se tiče liga petice i klubova gdje je igrao pored Bologne samo više golova zabio Stuttgartu dok je igrao u Wolfsburgu. Mrežu Stuttgarta naš reprezentativac zatresao je čak osam puta.

Utakmica između Bologne i Intera igra se od 20:15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.