Za nekoliko mjeseci mu se preokrenuo život

Dok su igrači Liverpoola slavili plasman u finale on je plakao kao malo dijete

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola plasirali su se zasluženo u finale Lige prvaka.

Redsi su sinoć nakon preokreta u gostima pobijedili Villarreal sa 3:2 i s ukupnih 5:2 plasirali su se u veliko finale Lige prvaka koje će se igrati u Parizu.

Sinoć nije bilo sve tako bajno za Liverpool jer je engleski klub nakon prvog poluvremena gubio sa 2:0 i činilo se tada da je Villarreal spreman za još jednu senzaciju, ali na kraju to nije bilo moguće.

Liverpool je u drugom poluvremenu došao do svoje igre i preokreta, a igrač odluke bio je Luis Diaz kojeg je Jurgen Klopp uveo na poluvremenu i to je bio odličan potez.

Diaz je odigrao sjajno drugo poluvrijeme i uspio je postići jedan pogodak. Pokazao je da je Liverpool napravio sjajan potez što ga je doveo u januaru, a Kolumbijac uživa igrajući u dresu ovog kluba.

U Liverpoolu je tek nekoliko mjeseci i već sada je na pragu toga da osvoji skoro sve što može s ovim klubom. Koliko mu je značio plasman u finale najbolje pokazuje trenutak kada su kamere snimile Diaza dok plače.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Drugi igrači Liverpoola su slavili s navijačima novi uspjeh, ali Diaz nije mogao sakriti suze i to najbolje pokazuje koliko je ponosan na sebe zbog plasmana u finale najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.