Carragher na poluvremenu zabrinuto hodao po studiju, a Henry i Richards "umirali od smijeha"

Nije mu bilo lako

Carragher na poluvremenu zabrinuto hodao po studiju, a Henry i Richards "umirali od smijeha"

E. Čaušević

Liverpool se plasirao u finale Lige prvaka nakon pobjede protiv Villarreala.

Redsi su sinoć uspjeli da izbore plasman u veliko finale, ali dosta teže nego što su očekivali. Nakon prvog duela na Anfieldu imali su prednost od 2:0, ali ubrzo se to "istopilo" u sinoćnjoj utakmici.

Villarreal je briljirao u prvom poluvremenu dok je Liverpool odigrao vjerovatno najlošijih 45 minuta ove sezone.

Španski klub je već u prvom dijelu uspio da dođe do 2:0 i u potpunosti se vrati utakmicu i pokaže Liverpoolu da se neće baš tako lako plasirati u finale ovog takmičenja.

Da je itekako bilo nervoze među navijačima Liverpoola najbolje je pokazao i legendarni kapiten ovog tima Jamie Carragher. On je i sinoć bio u studiju jedne engleske televizije gdje tradicionalno komentariše mečeve Lige prvaka.

S njim su tu bili još Thierry Henry i Micah Richards koji su "umrli od smijeha" kada su vidjeli koliko Carragher zabrinut nakon prvog poluvremena. Carragher je hodao po studiju na poluvremenu, a Henry i Richards su se žestoko smijali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, voditeljica je upozorila Richardsa da mu se to itekako može obiti o glavu jer večeras igra njegov Manchester City i to protiv Real Madrida.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...a poznato je,ko se zadnji smije,najsladje se smije...samo ne mogu da vjerujem da je Carragher uopste sumnjao u povratak Liverpoola,ja sam znao da ce Klopp odraditi posao i da ce u drugom poluvremenu to biti drugi Liverpool...nikakve nervoze nije bilo,jer znam da ne postoji ta ekipa kojoj Liverpool ne moze uvaliti 2-3 komada...
1 4
rauber_bh
New casttle jedva 1:0
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije