Salah ne krije protiv koga želi igrati u finalu Lige prvaka

Egipćanin bi sve ponovio

Salah ne krije protiv koga želi igrati u finalu Lige prvaka

Edmir Škorić

Liverpool je sinoć izborio finale Lige prvaka nakon što je u sjajnom meču polufinala pobijedio Villarreal s 3:2.

Redsi su u prvom susretu pobijedili goste iz Španije sa 2:0, a večeras su u Villarrealu nakon preokreta trijumfovali, pa su zakazali novu borbu za ušati trofej.

Sjajna momčad Jurgena Kloppa čeka svog rivala u finalu, saznat će ga večeras nakon što se odigra i drugi meč Real Madrida i Manchester Cityja (3:4).

Mohameda Salaha, prvu zvijezdu i trenutno najboljeg igrača Liverpoola, novinari su sinoć upitali koga želi u finalu, a on nije imao dilema.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ako mene lično pitate, želim igrati protiv Real Madrida", odgovorio je Salah.

Možda Salah želi da se osveti Realu za poraz u finalu Lige prvaka 2018. godine, kada su Kraljevi slavili s 3:1 zahvaljujući pogreškama bivšeg golmana Liverpoola Lorisa Kariusa, a u spomenutom finalu Sergio Ramos je povrijedio Salaha.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Nece ti se san ispuniti, izgubices finale od Cityja. Zasluzili su da osvoje domacu ligu i ligu prvaka.
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi