Nema nedoumica kada je tabela u pitanju

Posljednje kolo Premijer lige počinje u Mostaru, završava na praznoj Pecari

Samir Mlaćo
Posljednje kolo Premijer igre se u petak, subotu i nedjelju.

Posljednje kolo Premijer igre se u petak, subotu i nedjelju.

Ranije je važilo pravilo da se svi susreti posljednja tri kola igraju u istom terminu, no očigledno su sada na sceni neka nova 'pravila'.

Tako će kolo otvoriti u petak u Mostaru FK Velež i FK Sarajevo od 20 sati, dok u subotu igraju Rudar Prijedor i HŠK Zrinjski. Taj meč je na programu od 17 sati.

U nedjelju su četiri meča.

Od 17 sati igraju HŠK Posušje i FK Borac,  te FK Leotar – FK Tuzla City i FK Sloboda – FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sezonu se zatvara na Pecari gdje će pred praznim tribinama meč odigrati NK Široki Brijeg i FK Radnik Bijeljina od 19 sati.

Podsjetimo, prvak je Zrinjski, u Evropu će kroz prvenstvo FK Tuzla City i FK Borac, krzo Kup FK Velež, dok u niži rang idu FK Rudar Prijedor i FK Radnik Bijeljina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.