HŠK Zrinjski saznao sve potencijalne rivale u prvom pretkolu

Plemiće ubrzo očekuju novi ispiti

HŠK Zrinjski saznao sve potencijalne rivale u prvom pretkolu

S. Mlaćo
HŠK Zrinjski je suvereno prošao kroz sezonu Premijer lige koja završava narednog vikenda.

Već ranije su Plemići proslavili naslov prvaka i već 'kuju' planove za Evropu.

Nastupat će u prvom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, a neće biti nosioci.

Jučer su i zvanično saznali sve rivale.

Navijači Zrinjskog, igrači, treneri i rukovodstvo sigurno neće poželjeti ih kuglice spoje sa Ferencvarošom, Mariborom, Sheriffom, Malmeom ili Qarabagom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Potencijalni rivali Zrinjskog su: Qarabag (Azerbejdžan), Malme (Švedska), Ludogorets (Bugarska), Sheriff (Moldavija), Cluj (Rumunija), Bodo/Glimt (Norveška), Ferencvaroš (Mađarska), Maribor (Slovenija), HJK Helsinki (Finska), The New Saints (Vels), Dudelange (Luksemburg), Žalgiris (Litvanija), Lincoln Red Imps (Gibraltar) i Shamrock Rovers (Irska).

Žrijeb prvog kola kvalifikacija zakazan je za 14. juni.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
REALNO prvih 8 ekipa s ovog spiska je puno bolje i jače od Zrinjskog u svakom pogledu od financija, infrastrukture, lige,renomea itd tako ako se dobije netko od ovih panse su manje a ovih drugih 6 sa spiska je za više poželjeti , mada su nam to sve nepoznanice... ako bude žara,igre i naboja kao u prvenstvu dok nije bilo odlučeno i imamo šanse, budemo li igrali mlako kao od kad je prvenstveno riješeno ( opet potpuno mi je jasno da je naboj pao pa je tako, to mi je sasvim jasno i očekivano) al ako igrali mlako šanse su male. Nadam se da će ekipa svježa ,motivirana i spremna dočekati te utakmice i da če mo konačno napaviti taj korak...
5 0
BiH1510
Aha a sa Bodo/Glimtom ce pozeljeti
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi