Samo jedna Salahova rečenica zaludila je navijače Liverpoola

Edmir Škorić

Liveprool je u nedjelju ostao bez titule u engleskoj Premier ligi.

U posljednjem kolu odvijala se prava drama. Manchester City je igrao na Etihadu protiv Aston Ville i morao je da pobijedi za naslov, dok je Liverpool ugostio Wolverhampton i naravno morao također da pobijedi, ali se ipak nadao kiksu Građana.

U jednom trenutku City je gubio 2:0 od Ville, izgledalo je da bi na kraju titula mogla da dođe na Anfield, ali City je napravio veliki preokret i na kraju postao prvak.

Redsi ostaju na osvojenom FA kupu i Liga kupu, ali naravno još imaju priliku da sezonu učine savršenom, a takva će biti ako u subotu u Parizu pobijede Real Madrid i osvoje Ligu prvaka.

Mohamed Salah, prvi strijelac i najbolji igrač Liverpoola, kratkom je objavom na Twitteru oduševio navijače kultnog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo još gotovi", napisao je Salah, a on i saigrači su nas mnogo puta do sada uvjerili da ih nikada ne treba otpisivati i da ih porazi samo čine jačima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.