Salah euforično slavio gol za 2:1, a onda je vidio šta mu pokazuje navijač s tribine

Odmah je promijenio izraz lica

Salah euforično slavio gol za 2:1, a onda je vidio šta mu pokazuje navijač s tribine

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola jučer nisu uspjeli da osvoje titulu prvaka Engleske.

U posljednjem kolu Premiershipa gledali smo zaista pravi spektakl jer se do posljednjih minuta nije znalo ko će biti prvak.

U najboljoj situaciji pred ovog kolo bio je Manchester City kojem je trebala pobjeda protiv Aston Ville da budu sigurno ponovo prvaci. No, stvari za Građane nisu išle najbolje jer su gubili na svom terenu od Ville sa 2:0.

S druge strane Liverpoolu je u tom slučaju pobjeda donosila titulu, no i oni su se mučili s Wolverhamptonom. Redsi su tek u 84. minuti uspjeli da dođu do 2:1 kada je Mohamed Salah zabio pogodak, ali uzalud.

Nekoliko minuta prije toga City je napravio spektakularan preokret i došao je do 3:2 protiv Aston Ville što Salah očito nije znao kada je zabio gol.

Egipćanin je euforično slavio pogodak za 2:1 i trčao je ka navijačima, a onda je vidio da mu jedan od njih pokazuje da City vodi sa 3:2 nakon čega se odmah promijenio Salahov izraz lica i bilo je jasno koliko je razočaran.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image

City je na kraju uspio da pobijedi sa 3:2 i odbrani titulu prvaka Engleske, dok je Liverpool slavio sa 3:1, ali je na kraju završio drugi s bodom manje u odnosu na klub s Etihada.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Može jedna petica u pola lepine za Salaha!
6 2
rime_
hahahahahaha skuzeri
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi