Ne želi da napusti Real

Eden Hazard otkrio gdje će igrati naredne sezone: "To je oduvijek bio moj san"

Edmir Škorić

Belgijanac je bio skroz u drugom planu, ali ne odustaje od nogometa.

Hazard je od dolaska u Real Madrid imao mnogo problema s povredama i odavno nije onaj stari, te se uvjeravalo da će na kraju sezone napustiti kraljevski klub.

Hazard se u prethodne tri godine nije naigrao i propustio je većinu utakmica jer je imao nevjerovatnih problema s povredama nakon što je potpisao za Real, pa je upisao samo 23 nastupa u svim takmičenjima i ove sezone te je dao tek jedan gol.

Međutim, 31-godišnji reprezentativac Belgije očigledno je spreman da nastavi svoju karijeru u slavnom Realu. Na posljednjoj fotografiji s treninga Reala Eden izgleda kao da je napokon u dobroj fizičkoj formi, a sada je priznao da ima plan da ostane u Španiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svi znaju da imam ugovor do 2024. godine. Moje prve tri sezone nisu dobro prošle, pa želim svima pokazati šta mogu. Moj san je oduvijek bio da igram za Real i još uvijek je", rekao je Hazard.

Iako nije imao značajnu ulogu u tome, Hazard je ove sezone osvojio titulu s Realom u Španiji, a u subotu ima priliku da osvoji Ligu prvaka kada će njegov tim u finalu odmjeriti snage s Liverpoolom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.