Mbappe komentarisao spornu fotografiju koju je objavio Benzema: "Ubrzo ćemo popričati"

Upratio je sve te objave

Mbappe komentarisao spornu fotografiju koju je objavio Benzema: "Ubrzo ćemo popričati"

E. Čaušević

Kylian Mbappe prije nekoliko dana iznenadio je sve odlukom da produži ugovor s PSG-om.

Mbappe je s Parižanima imao saradnju do kraja ove sezone i u nekoliko navrata je odbio ponudu da produži ugovor. Zbog toga su mnogi vjerovali da Mbappe sigurno ide u Real Madrid s kojim je pregovarao već nekoliko mjeseci.

Međutim, na kraju se desio veliki preokret jer se Mbappe predomislio u posljednjem trenutku i odlučio je da potpiše novi ugovor s PSG-om i to do ljeta 2025. godine.

U Real Madridu su bili itekako ljuti i razočarani što ih je Mbappe odbio na takav način jer su već sve s njim dogovorili i bili su sigurni da će francuski napadač da potpiše za kraljevski klub.

Pojedini igrači Real Madrida su javno kritikovali Mbappea indirektnim porukama na Instagramu, a to je uradio i Karim Benzema.

Benzema je objavio story na Instagramu i fotografiju na kojoj je reper Tupac, a na istoj je i čovjek koji je izdao slavnog repera prije nego što je 1996. godine ubijen u Las Vegasu. Mnogi smatraju da je Benzema na taj način poslao poruku Mbappeu, a to je komentarisao i napadač PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Da, vidio sam da su se pojedini igrači Real Madrida oglašavali na Instagramu. Nemam stvarno ništa da kažem. Benzema? Mi ćemo pričati kada dođemo na okupljanje reprezentaciju i objasnit ću Karimu zašto sam ostao u PSG-u. S njim imam dobar odnos", rekao je Mbappe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Klicko
Hajde navijači i igrači toga fašističkog polukluba prestanite plakati.Bilo i prošlo.Čovjek je ostao gdje mu je bolje i gdje ima budućnost.Logično
4 6
BaboBih
Drago Caisevicu misli sad ce Barci biti bolje, fol eto nema drugih igraca nego Mbappe
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi