Ismijavali ga zbog zapuštenog stomaka, a Hazard je sada sve šokirao svojom transformacijom

Odlučan da se vrati u staru formu

Ismijavali ga zbog zapuštenog stomaka, a Hazard je sada sve šokirao svojom transformacijom

E. Čaušević

Eden Hazard stigao je prije tri godine u Real Madrid iz Chelseaja kao veliko pojačanje, ali nakon toga njegova karijera doživjela je ogroman pad.

Hazard se u prethodne tri godine nije naigrao u kraljevskom klubu i propustio je većinu utakmica jer je imao nevjerovatnih problema s povredama nakon što je potpisao za ovaj klub.

Belgijanac se ni ove sezone nije previše naigrao jer je upisao svega 23 nastupa u svim takmičenjima i dao je samo jedan pogodak. Jasno je da je njegov transfer bio veliki promašaj, ali Hazard još uvijek ne odustaje.

Ovaj 31-godišnji ofanzivac odlučan je da se dokaže u Real Madridu jer još uvijek ima ugovor na dvije godine i nema namjeru da napušta Santiago Bernabeu ovog ljeta.

Prethodnih sedmica Hazard vrijedno radi na svojoj formi nakon što se konačno oporavio od povrede.

Mnogi su i zaboravili na Hazarda jer u bitnim mečevima Reala skoro da nije ni igrao. No, pred finale Lige prvaka upravo se on našao u centru pažnje jer su navijači Reala oduševljeni koliko se posvetio povratku na teren.

Vidljivo je da je Hazard konačno riješio i problem s viškom kilograma i ponovo izgleda kao iz najboljih dana dok je briljirao u Chelseaju. Španski mediji pišu da je Hazard konačno 100% spreman i da je riješio veliki porblem s povredom članka desne noge.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija s treninga Real Madrida oduševila je navijače ovog kluba jer Hazard izgleda kao da je konačno fizički u odličnoj formi, te je jasno da je odlučan da se dokaže u Real Madridu, a mnogi se nadaju da će ga povrede konačno zaobići.

Image

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Kao i Bale, dovoljan je jedan potez i zauvijek si Galactico.
3 4
MirzACM
Dobro se sjetio na kraju sezone ?
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi