Inter pronašao zamjenu za Perišića

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić blizu je odlaska iz Intera ovog ljeta.

Perišić je s Interom osvojio Kup Italije, ali ne i Scudetto, a čini se da mu je nedavni meč protiv Sampdorije (3:0) u 38. kolu Serije A bio posljednji u dresu Nerazzurra.

Krilnom nogometašu ističe ugovor i još uvijek nije pristao na uslove koje mu nudi Inter, te se odavno špekuliše da će napustiti ovaj tim. Kao nova destinacija spominjao se Juventus, pa i Chelsea...

I dok Perišić čeka na pravu ponudu i odluku, Inter također uveliko radi na njegovoj zamjeni, a mediji u Italiji smatraju da je ona već detektovana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Andrea Cambiasso, 22-godišnji lijevi bek Genoe, na meti Intera, ali ovog igrača već neko vrijeme prati Juventus, a želja je i novog prvaka Milana.

Cambiaso je ove sezone sakupio ukupno 28 nastupa te je postigao jedan gol uz četiri asistencije, a s obzirom da je njegov tim ispao iz lige, on će gotovo izvjesno tražiti transfer u neki od timova koji su Seriji A.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.