Krunić, Ibrahimović i ekipa vrijeđali Džeku i saigrače, a sada su u problemu - pokrenuta istraga

Igrači Milana napravili niz gluposti

Krunić, Ibrahimović i ekipa vrijeđali Džeku i saigrače, a sada su u problemu - pokrenuta istraga

E. Ganibegović

Nakon 11 godina posta, Milan je prije dva dana uspio da osvoji titulu prvaka Italije. 

Trebao im je samo bod kod Sassuola u posljednjem kolu, oni su osvojili sva tri i uslijedilo je veliko slavlje. 

Oni su tituli uzeli ispred Intera koji je imao dva boda zaostatka, a upravo veliki gradski rival je i bio prvak Italije, jer je Scudetto osvojio prethodne sezone i tako prekinuo dugogodišnju dominaciju Juventusa. 

Po povratku u Milano dugo se slavilo, ali bilo je i dosta neprimjerenih poteza.

Najviše se to odnosi na Radeta Krunića i Mikea Maignana koji su podigli transparent s natpisom:

"Zabijte trofej italijanskog Kupa sebi u gu*icu".

Oglasi

Naravno, bila je to uvredljiva poruka za Edina Džeku i njegove saigrače koji su nešto ranije ovog mjeseca nakon 120 minuta igre u finalu savladali Juventus i osvojili Kup Italije.

Glupostima kraja nije moglo biti bez Zlatana Ibrahimovića. 

U jednom trenutku na proslavi Zlatan je uzeo mikrofon u ruke i sa određenom dozom ismijavanja navijačima je rekao: "Dečki, pošaljite poruku Hakanu..."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, razlog je taj što je Hakan Calhanoglu ljetos napustio Milan i otišao u Inter kako bi osvojio Scudetto. Na kraju, Inter i Milan su u dvije sezone u nizu osvojili titulu, Hakan je bio igrač oba tima, ali nije uspio osvojiti nijednu titulu. Na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

Krunić, Ibrahimović i ekipa napravili su niz gluposti, a sada bi ih mogla stići kazna. Naime, italijanski mediji prenose da je protiv igrača Milana pokrenuta istraga disciplinske komisije Fudbalskog saveza Italije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

enko
I gdje se tu licno spominje Đeko.Sta pravite razdor u repki,dosta nam je i ovih problema sa predsjednikom i izvrsnim odborom,selektorom.ebiga nek se pise pa sta bilo.
12 4
Klicko
Ona kad te nema više od decenije i osvojiš mrtvu talijansku ligu koja nikad nije slabija bila pa se digneš.Opet će biti kanta za nabijanje u ligi prvaka,nece ni grupnu fazu proći
10 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi