Foto - EPA

Niko kao on

Kako zvijezde Uniteda mogu u oči pogledati Ronalda? Nevjerovatna scena se dešavala u teškom porazu

Midhat Šljivak

Manchester United iza sebe ima još jednu katastrofalnu sezonu.

Crveni đavoli su ostali bez plasmana u Ligu prvaka. Osvojeno je tek šesto mjesto, a jedan od najvećih šamara doživjeli su u finišu sezone kada su deklasirani od Brightona s 4:0.

Cristiano Ronaldo nije mogao sam ove sezone. Njegovih 18 golova u prvenstvu nisu ispraćeni od strane saigrača, a i sam Portugalac je očigledno veoma razočaran zbog svega što se dešava u timu.

Manchester Evening News donosi zaista nevjerovatnu informaciju o onom što se dešavalo na Amex stadionu nakon poraza Uniteda od Brightona.

U glavnoj ulozi je bio Cristiano Ronaldo koji je 20 minuta ostao sam u svlačionici dok je ostatak ekipe odmah nakon poraza ekpresno otišao kući.

"Njegovi saigrači su odmah otišli kući. Ronaldo je sam sjedio u svlačionici oko 20 minuta. Izašao je sa stadiona, ali se potom vratio. Sjedio je usamljen, a zatim je ustao i otišao sa stadiona", piše MEN.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na ovoj utakmici navijači Crvenih đavola su jasno poručili da niko na terenu ne zaslužuje da nosi dres Uniteda. To je očigledno veoma pogodilo CR-a i nije mu bilo dobro.

Ronaldo će, ako ostane na Old Traffordu, po prvi put u karijeri morati da igra Evropsku ligu i bit će ga interesantno vidjeti na terenima u ovom takmičenju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.