8

Komentari (8)

user1620593935
A njemu je bas stalo do kluba... lik se seta po terenu i trci daleko najmanje od svih napadaca u ligi po svim statistikama. A i meni ga je zao... igra u timu koji je bez njega postigao 121 gol u svim takmicenjima. Evo dusa me boli sto mora da igra sa takvim "invalidima" ??? takvi invalidi su bili sa njim i benzema, dybala, a bez njega davali po 30-40 golova . Lik umjesto da cini suigrace boljim, on ih cini gorim.
Ecosport
Osto duže da se našminka. Pa lik je skršio Juventus. Lik je učinio da united jedva završi na 6. mjestu u prvenstvu dok su prošlih sezona igrali ligu prvaka. Ne mogu vjerovati da još ima likova koji više misle da je on nešto specijalno.
Bhf111
Eto nek si ti specijalan hahah Sve u redu, mozes ga voljeti ili ne voljeti ali sad pricati gluposti da ne zna, nemoj dalje
Ecosport
@Bhf111 znam ja da ga vi i dalje bacate u nesvijest na Gaynalda, pogotovo zadnjih godina od kad se zateže i šminka. Sve OK, imate paradu ponosa, pa prohodajte malo gradom.
Bhf111
IvanKing
Ti se zoves Ecosport mislim da si ti prvi koji bi prosetao takvom paradom takvom i nekom Ekološkom vjv, komentirati klub za koji ne navijas i onda odvaljivati jos gluposti dobro ti ide izgleda, ljudi nisu 5 godina osvojili trofej kakva ba igra, igrali mrtvi autobus kontra nogomet, uhvati se ti Peruanske lige prijatelju,eto Juventus godinu dana nakon sta je otišao Ronaldo ostase bez trofeja u sezoni to im se nije 10 godina dogodilo
Adoii97
Ovakav profesionalac nece se zadugo rodit, da je svima stalo do kluba ko njemu sto je, moglo bi se nesto ostvarit.. Cak stavise i zao mi je ga, jer se pati s invalidima.
user1620593935
A njemu je bas stalo do kluba... lik se seta po terenu i trci daleko najmanje od svih napadaca u ligi po svim statistikama. A i meni ga je zao... igra u timu koji je bez njega postigao 121 gol u svim takmicenjima. Evo dusa me boli sto mora da igra sa takvim "invalidima" ??? takvi invalidi su bili sa njim i benzema, dybala, a bez njega davali po 30-40 golova . Lik umjesto da cini suigrace boljim, on ih cini gorim...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.