Ten Hag se pojavio na prvoj press konferenciji i pokazao Englezima kakav je gospodin

Novi trener Manchester Uniteda

Ten Hag se pojavio na prvoj press konferenciji i pokazao Englezima kakav je gospodin

Endin Čaušević

Erik ten Hag od danas je i zvanično preuzeo funkciju trenera Manchester Uniteda.

Manchester United je prije nekoliko sedmica objavio da je Ten Hag novi trener ovog kluba i da će voditi Crvene đavole od naredne sezone nakon što su uspjeli postići dogovor.

Ten Hag je u United stigao nakon angažmana u Ajaxu gdje je zabilježio zaista odlične rezultate.

Jučer je pratio uživo utakmicu svog novog tima na gostovanju protiv Crystal Palacea, a danas je Ten Hag održao i svoju prvu press konferenciju kao trener kluba sa Old Trafforda.

No, prije samog početka Ten Hag je oduševio prisutne novinare kada je ušao u salu. Nije odmah htio sjesti za mikrofon već je odlučio da pozdravi novinare i rukovao se s većinom njih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To je oduševio englesku javnost, a posebno navijače Manchester Uniteda jer je Ten Hag pokazao kakav je gospodin. Ipak, pred njim je ogroman izazov u Unitedu, a da li će biti za nekoliko mjeseci tako raspoložen na press konferencijama ostaje nam da vidimo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi