milenko bosnjakovic

Zvanično

Bošnjaković potpisao

Samir Mlaćo
FK Budućnost danas igra meč 28. kola Prve lige FBiH protiv NK Travnik, ali je već jasno da će Banovićani sezonu završiti u gornjem dijelu tabele.

Trenutno su na četvrtom mjestu, što je zadovoljilo čelnike kluba, pa je i zvanično dogovoren nastavak saradnje sa šefom strukem Milenkom Bošnjakovićem.

Budućnost igra veoma dobro ove sezone, Bošnjaković radi kvalitetan posao, te je sigurno među ponajboljim trenerima u drugom rangu bh. nogometa.

"Nakon uspješne sezone na klupi zeleno-crnih danas smo i zvanično potvrdili nastavak saradnje s našim šefom stručnog štaba Milenkom Bošnjakovićem, što je važan korak za narednu sezonu“, stoji u objavi FK Budućnost.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bošnjaković je prije Budućnosti sa klupe predvodio Slobodu, Tuzlu City, Zvijezdu 09, Drinu Zvornik, Slaven Živinice i Radnički Lukavac.

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.