Sportski duh nije nestao u BiH: "Primjer ste pravog domaćina, želimo vam sreću u borbi za PLBiH"

Poruka zahvalnosti

Sportski duh nije nestao u BiH: "Primjer ste pravog domaćina, želimo vam sreću u borbi za PLBiH"

H. Zilić

Za vikend su odigrane utakmice 22. kola Prve lige FBiH.

Budućnost je u Banovićima ugostila posljednjeplasirani Tomislav i nije dozvolila nikakvo iznenađenje. Banovićani su slavili s 2:0 i drže korak za ekipama iz samog vrha te su se učvrstili na poziciji broj četiri.

Nakon utakmice tim iz Tomislavgrada oglasio se saopštenjem koje je izazvalo mnogo pozitivnih reakcija i komentara sportske javnosti u Bosni i Hercegovini.

"Ovim putem zahvaljujemo se fudbalskom klubu Budućnost iz Banovića na više nego dobrom gostoprimstvu. Stvarno se zahvaljujemo na svemu, sve je bilo zaista fantastično od dolaska na stadion, vrlo lijepe poruke koja nas je dočekala u svlačionici, odnosa na terenu, gledatelja koji su zaista fer i korektno navijali za svoj klub. Banovići su pravi primjer domaćina i svjetla točka bh. nogometa. Želimo vam svu sreću u borbi za Premijer ligu BiH i uvijek ste dobrodošli u Tomislavgrad. I još jednom HVALA BANOVIĆI", stoji u saopštenju HNK Tomislav.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

[HVALA BANOVIĆI] Ovim pute zahvaljujemo se fudbalskom klubu Budućnost iz Banovića na više nego dobrom gostoprimstvu....

Posted by HNK Tomislav - Tomislavgrad on Monday, April 18, 2022

Sigurno da ove slike i ove riječi daju nadu bh. sportu i ono najbitnije, sportski duh još nije nestao na našim terenima.

Top Komentari

yugopo
Svaka cast! Lijepo procitat Malo pozitive na BH terenima!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi