Stigao u Pariz na finale Lige prvaka

Gerrard je razmišljao srcem, a ne glavom i to bi ga žestoko moglo koštati

E. Čaušević

Fudbalska sezona je na samom zalasku, a do kraja je ostalo još samo finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola.

Veliko finale najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu igra se večeras u Parizu i sigurno je da nas očekuje mnogo uzbuđenja.

U finalu će se sastavi Real Madrid i Liverpool koji su ove sezone blistali u Ligi prvaka i zasluženo su na kraju došli do finala, ali jasno je da samo jedna ekipa na kraju može biti na tronu.

U Pariz je već doputovao veliki broj navijača iz Španije i Engleske, te veliki broj i poznatih ličnosti koje žele uživo pratiti ovaj okršaj.

Na finale Lige prvaka stigao je i Steven Gerrard koji je odlučio večeras biti u Parizu kako bi navijao za klub u kojem je proveo skoro cijelu igračku karijeru.

Gerrard je čak prije finala poslao i poruku navijačima Liverpoola, te je prognozirao pobjedu od 2:0. Međutim, nisu baš bili svi oduševljeni što je Gerrard odlučio da ide u Pariz.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, Gerrard se našao na udaru kritika navijača Aston Ville koju trenira. Oni su poručili da je Gerrard na ovaj način pokazao nepoštovanje prema ovom klubu i da je neprihvatljivo da ide navijati za neki drugi klub bez obzira kakav trag je u tom klubu ostavio.

Pojedini navijači Aston Ville su čak poručili da je taj potez neoprostiv i zatražili su čak ostavku Gerrarda, ali jasno je da se to neće desiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.