UEFA šokirala igrače Liverpoola odlukom prije finala

Daily Mail tvrdi

UEFA šokirala igrače Liverpoola odlukom prije finala

A. Čaušević

Igrači Liverpoola su jako nezadovoljni odlukom UEFA-e koja je stigla uoči samog finala Lige prvaka.

Liverpool će na stadionu Stade de France imati priliku da po sedmi put u klupskoj historiji postane prvak Evrope. Da bi to Redsi uspjeli potrebno je da pobijede Real.

Ukoliko savladaju Kraljeve neće biti u prilici da rade ono što bi inače radili, tačnije neće moći slaviti uspjeh sa svojim porodicama.

Naime, UEFA je dala direktivu da porodice igrača neće moći ući na teren nakon posljednjeg sudijskog zvižduka što je razljutilo igrače Liverpoola.

Iako je proslava sa porodicom postala uobičajna pojava nakon nekoliko velikog događaja to neće biti slučaj sa večerašnjim finalom Lige prvaka i to iz sigurnosnih razloga kako su naveli iz UEFA-e.

Zvijezde Redsa je dodatno i iznervirala odluka rukovodstva Liverpoola da igračima dodijeli znatno manji broj karata nego što je to slučaj u Realu.

Naime, Liverpoolova kompletna porodična pratnja ograničena je na ukupno 382 člana jer su na Anfieldu odlučili da daju što više karata navijačima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na drugoj strani, svi igrači Reala su dobili po 25 ulaznica koje mogu podijeliti rodbini i prijateljima.

Podsjećanja radi, finale na stadionu Stade de France počinje u 21 sat, a susret će suditi domaći arbitar Clement Turpin.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
A ako Real osvoji titulu oni ce moci slaviti sa porodicama na terenu. Koji debilan clanak.
6 2
kurjak
Nikako ljudi da shvate da je Real Madrid iznad svih.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi