Ogromna razlika u visini

Fotografija NBA zvijezde i Hazarda nasmijala svijet: Kao da je doveo svog sina na finale Lige prvaka

Endin Čaušević

Mnoge poznate ličnosti sinoć su doputovale u Pariz kako bi pratili finale Lige prvaka.

U Parizu smo sinoć mogli vidjeti zaista ogroman broj ljudi iz svijeta sporta, a na finale Lige prvaka uspio je stići i poznati NBA košarkaš Rudy Gobert.

Gobert se nalazi na odmoru nakon još jedne NBA sezone i iskoristio je priliku da uživo prati utakmicu Liverpoola i Real Madrida.

NBA zvijezda je nakon meča uspjela ući i na teren i fotografisati se s pojedinim igračima. No, jedna od fotografija posebno se našla u centru pažnje.

Riječ je o fotografiji Goberta i Edena Hazarda koja je mnoge nasmijala. Jasno je da je razlika u visini između njih dvojice dosta velika, a to je nasmijalo javnost i mnogi su poručili da izgleda kao da je Gobert doveo svog sina na utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pored Hazarda NBA košarkaš je iskoristio priliku da se uslika još sa Benzemom i Courtoisom, a sve to objavio je na Instagramu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.