Otvorio se šampanjac i na Stamford Bridgeu i to zbog Edena Hazarda koji sinoć nije igrao ni minute

Aktivirana nova klauzula u ugovoru

Otvorio se šampanjac i na Stamford Bridgeu i to zbog Edena Hazarda koji sinoć nije igrao ni minute

E. Čaušević

Real Madrid sinoć je po 14. put u svojoj historiji uspio da osvoji trofej Lige prvaka.

U velikom finalu koje se odigralo sinoć u Parizu fudbaleri Real Madrida uspjeli su da pobijede Liverpool sa 1:0.

Kraljevski klub je zaista na nevjerovatan način došao do trofeja Lige prvaka jer je u nokaut fazi bio nekoliko puta pred ispadanjem, a na kraju je stigao čak do trona Evrope i to potpuno zasluženo.

Svoju prvu Ligu prvaka u karijeri osvojio je i Eden Hazard koji je prije tri godine iz Chelseaja stigao u kraljevski klub za 120 miliona eura, ali se zbog učestalih povreda nije baš naigrao.

Iako je bio spreman za finale na kraju Hazard nije dobio šansu da igra, ali ga to nije previše pogodilo. Belgijanac je slavio sinoć kao malo dijete jer je konačno uspio da osvoji Ligu prvaka.

Slavilo se i na Stamford Bridgeu jer će Chelsea zaraditi dodatni novac nakon što je Hazard osvojio Ligu prvaka s kraljevskim klubom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, sinoć se aktivirala klauzula u Hazardovom ugovoru zbog koje će Real morati da plati Chelseaju 17 miliona eura. Klauzula je jasna, a to je da Real mora platiti Chelseaju određeni iznos u slučaju da Hazard s Kraljevima osvoji Ligu prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
Bravo Hazarde lijepo oko moje, dovoljno je procitati tvoje prezime medju prijavljenim igracima da se redsi unerede kao u vrijeme dok si ih sprdao po engleskoj. Vrijediš svake marke, u engleskoj si se poigravao sa liVARpoolom dok u gigantu sa Bernabea ne mozes 3 utakmice u sezoni odigrat, to je razlika izmedju top ekipa i samoprozvanih velikana sto 30 godina cekaju da osvoje Premiership
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi