Važan sastanak

Tri sata se raspravljalo o Džeki i Lukakuu, Inzaghi rekao svoje!

Admin Čaušević

U prostorijama Intera održan je važan sastanak na kojem su prisustvovali najvažniji ljudi milanskog kluba.

Osim predjednika Stevena Zhanga i direktora Giuseppea Marotte na sastanku je bio prisutan i trener Simone Inzaghi.

Jedina i glavna tema sastanka bio je prijelazni rok, a jedna od tačaka odnosila se na budućnost Romelua Lukakua, ali i ostalih napadača Intera uključujući našeg Edina Džeku.

Sky Sport izvještava da je Inzaghi pristao na povratak Lukakua među Nerazzurre što znači i stvaranje gužve u fazi napada.

Da bi ga vratili u Milano Nerazzurri će Chelseaju za Lukakua ponuditi 7 miliona eura za jednogodišnju posudbu plus eventualni bonusi.

Sve izvjesniji dolazak Lukaku će značiti i Džekin višak pa biu u tom slučaju bh. napadač pomalo i neočekivano morao tražiti novi klub.

Kada je napuštao klupske prostorije novinari su pitali Inzaghija kakva je budućnost Interovih napadača i može li reći kakve novosti on se samo nasmijao.

Iako ima 36 godina Džeko i dalje sigurno može igrati na vrhunskom nivou što je potvrdio i na nedavnom meču reprezetnacija između BiH i Finske kada je postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji popularnog Dijamanta već povezuju sa Juventusom i Valencijom tako da će sigurno na stolu imati interesantnih ponuda.

Cilj Nerazzurra je dovesti Lukakua i Dybalu te tako sa Lautorom Martinezom kreirati najsnažniji napadački trio na Apeninima. Ako se po jutru poznaje dan na pravom su putu da to i uspiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.