Josepha ponovo trudna

Pjanićeva supruga objavila fotografiju iz restorana, a jedan detalj je izazvao oduševljenje

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić s porodicom uživa na ljetnom odmoru.

U centru pažnje ovih dana nalazi se njegova supruga Josepha s kojom je Pjanić u vezi već 13 godina.

Pjanić i Josepha imaju zajedno sina Edina, a čini se da bi on uskoro trebao dobiti brata ili sestru.

Naime, Pjanićeva supruga je u centru pažnje zbog fotografije koju je objavila na Instagram storyju, a mnogi su sigurni da je trudna iako o tome ona i bh. reprezentativac javno nisu pričali.

Na fotografiji se jasno vidi trudnički stomak, a očito je na ovaj način riješila i misteriju svoje objave od prije nekoliko dana kada su ona i Pjanić proslavili 13. godišnjicu.

Tada je uz fotografiju s bh. veznjakom objavila i emotikon dvije odrasle osobe i dva djeteta, a sada je jasno da je i na taj način poručila da će porodica Pjanić uskoro dobiti novu prinovu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.