Svoje riječi pretvorio u djela: Pjanić postao vlasnik lokala u centru Sarajeva

Zanimljiva investicija bh. reprezentativca

Svoje riječi pretvorio u djela: Pjanić postao vlasnik lokala u centru Sarajeva

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić uložio je dio svog novca u nekoliko investicija, a odlučio je da jedna od njih bude i u Sarajevu.

Pjanić je odlučio da uloži novac u ugostiteljstvo u glavnom gradu Bosne i Hercegovine jer je vlasnik jednog od kafića koji se nalazi u samom centru Sarajeva.

Naime, kako je objavila akta.ba Pjanić je kupio poznati sarajevski kafić i restoran "Revolucija 1764", te je pokazao da ima namjeru da investira novac i u Bosni i Hercegovini.

Prije nekoliko dana u intervjuu za SportSport.ba Pjanić je priznao da pokušava dosta toga da radi u našoj zemlji i ulaže koliko može, a već sada je dao pravi dokaz za to kupovinom lokala u Sarajevu.

"U zadnje vrijeme pokušavam dosta toga raditi u Bosni i Hercegovini, onoliko koliko mogu. Ulažem. Ali, dolazim, a i roditelji su mi često tu. Moji roditelji uvijek kažu da je to naše, kakvo je takvo, naše je", rekao nam je Pjanić prije nekoliko dana.

Pjanić pred sobom sigurno ima još nekoliko sezona na visokom nivou, ali jasno je da već sada razmišlja o životu kada se penzioniše, te traži prave investicije.

Ulaganje u Bosnu i Hercegovinu je sigurno za svaku pohvalu i najbolji pokazatelj svim našim poznatim ličnostima kojim putem treba ići kako bismo mogli konačno početi razmišljati o boljem stanju u našoj zemlji.

Top Komentari

Halland
Veliki covjek i jos veci igrac,,,mozemo biti ponosni na naseg Miralema,po meni medu 5 najboljih vezni igraca svih vremena
8 6
bk123
Jakog ulaganja...u kafić uložio...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi