Pjanićevo poslovno carstvo se širi, u Sarajevu pokreće još jedan zanimljiv biznis

Otvara steak house

Pjanićevo poslovno carstvo se širi, u Sarajevu pokreće još jedan zanimljiv biznis

Edmir Škorić

Reprezentativac Bosne i Hercegovine spreman je za novi poslovni korak, pošto će u Sarajevu u Avaz Twist Toweru otvoriti steak house.

Nogometaš Barcelone i jedan od najpopularnijih bh. nogometaša nedavno je postao vlasnik popularnog sarajevskog okupljališta Revolucija 1764, koje se nalazi u samom centru grada, a sada je nekadašnji veznjak Rome i Juventusa spreman za još jedan zanimljiv projekat.

Naime, spreman je otvoriti i steak house koji će djelovati u sklopu firme Main Street, što su izvori bliski Pjaniću potvrdilu Faktoru.

Trenutno Pjanićevi saradnici traže osoblje za novi ugostiteljskli objekat te sređuju neophodnu dokumentaciju za njegovo djelovanje.

Miralem Pjanić je u međuvremenu bio na odmoru, pošto je završena sezona, s tim da se sada odazvao selektoru Ivajlu Petevu i spreman je za izazove u Ligi nacija.

Trenutno je i dalje član Barcelone, ali sve su prilike da će ponovo tražiti novi klub u koji će preći jer trener Xavi ne računa na njega, mada nije isključeno da se Bosancu da još jedna prilika. On s Kataloncima ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Ima li kakve produkcije, boje restorane i kafice vise. Ima ih i previse vec
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi