Mijenja i agenta

Neće u Inter, ali ima gdje hoće: Na pomolu veliki preokret u Dybalinom izboru

Admin Čaušević

Kasno sinoć iz Italije stiže pomalo nevjerovatna vijest. 

Paula Dybalu su praktično svi vidjeli kao novog igrača Intera, ali su Nerazzurri ohladili i uopšte više nisu zagrijani za njegov transfer.

Argentinac na stolu nema previše ponuda, ap se prema izvještajima Telelmbardije odlučio za iznenađujući potez.

Naime, Dybala ozbiljno razmišlja o povratku u Juventus te je navodno njegov agent već i kontaktirao čelnike Stare dame.

Iskusni ofanzivac bi naravno pristo i na manju platu od one o kjoj se pregovaralo proljetos kada je dogovoreno da Dybala napusti Bianconere.

Odlični fudbaler razmišlja i da promijeni agenta. Trenutno ga predstavlja Jorge Antun, ali 28-godišnjak nije zadovoljan s onim što radi ovaj menadžer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema nekim informacijama Dybala bi se sada zadovoljio i Juventusovom ponudom od 5 miliona eura plus bonusi.

Inače, sam ofanzivac se našao u za njega neočekivanoj situaciji pošto ga praktično ne želi niti jedan tim koji će se takmičiti u Ligi prvaka pa možda i ne čudi zašto sada želi da se vrati u Juventus. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.