Liverpool želi veznjaka Juventusa i nudi razmjenu igrača

Pitanje je da li će Stara dama pristati

Liverpool želi veznjaka Juventusa i nudi razmjenu igrača

Endin Čaušević

Liverpool je ovog ljeta itekako aktivan što se tiče prelaznog roka, a čini se da na Anfieldu još uvijek nisu završili s pojačanjima.

Redsi su uspjeli dovesti Darwina Nuneza iz Benfice koji će biti zamjena za Sadija Manea koji je napustio klub nakon šest godina i odučio je da karijeru nastavi u dresu Bayerna.

Međutim, igrački kadar na Anfieldu još uvijek nije kompletiran. Engleski mediji pišu da Redsi žele pojačati sredinu terena, a prvi na listi želja nalazi se francuski veznjak Adrien Rabiot.

Liverpool će pokušati dovesti Rabiota u svoj tim ovog ljeta, a Redsi razmatraju opciju razmjene igrača sa Starom damom.

Telegraph je objavio da je Liverpool spreman da ponudi u zamjenu Nabyja Keitu za kojeg se već neko vrijeme špekuliše da bi mogao da napusti Anfield.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi bi u tom slučaju Juventusu ponudili samo razmjenu igrača bez dodatnog novca jer smatraju da Rabiot i Keita koštaju skoro istu sumu novca.

Keita je u Liverpool stigao 2018. godine iz Leipziga, ali mnogi smatraju da baš nije opravdao očekivanja. Odigrao je 116 utakmica za Liverpool u protekle četiri sezone, te je postigao 11 golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Profesor9
Nevolim Keitu ali bolji je od Rabiota
2 2
rauber_bh
Bolje da ostave Keitu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi