Foto - EPA

Još se nije pojavio u Manchesteru

Nikada nije bio ovakav: 'Prljave' igre Cristiana Ronalda

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo ni danas se nije pojavio na treningu Manchester Uniteda.

Zvijezda Crvenih đavola jučer je izostao s prvog treninga kluba u novoj sezoni. Nedolazak je opravdao 'porodičnim problemima', a u Unitedu su ovo opravdanje prihvatili.

Ronalda ni danas nije bilo s ostatkom ekipe. Ponovo je javio da ima problema u porodici i nije se pojavio u Manchesteru.

Svima je već jasno da Ronaldo izbjegava povratak u klub. On je nedavno zatražio transfer, ali rukovodstvo Uniteda ga nema namjeru pustiti.

Ipak, njegov menadžer Jorge Mendes uveliko radi na pronalasku novog kluba za CR-a. Njegov cilj je igranje Lige prvaka, gdje Crvene đavole nećemo gledati u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovakav bojkot nije nešto na što je Cristiano navikao ljubitelje fudbala. Uvijek je bio ogroman profesionalac, ali očigledno da se ljudi s vremenom mijenjaju.

CR je prošle godine bio najbolji igrač Uniteda u očajnoj sezoni za klub u kojoj nije izboren plasman u Ligu prvaka. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.