Zna se zašto je Jorge Mendes jučer došao u Barcelonu, s Laportom razgovarao o dvojici igrača

Da li je Ronaldo bio tema razgovora?

Zna se zašto je Jorge Mendes jučer došao u Barcelonu, s Laportom razgovarao o dvojici igrača

E. Čaušević

Jorge Mendes jučer je doputovao u Barcelonu i održao je sastanak s Joanom Laportom, a španski mediji su počeli špekulisati da bi tema mogao biti i Cristiano Ronaldo.

U španskim medijima pojavila se informacija da je realna opcija da Cristiano Ronaldo karijeru nastavi u Barceloni, te da je to glavni razlog što je njegov agent jučer doputovao u ovaj grad.

Međutim, poznati novinar Gerard Romero sinoć je sve to demantovao i otkrio je da Ronaldo nije bio tema razgovora, te da je nemoguće očekivati da on iz Uniteda dođe u Barcu.

No, Romero je uspio saznati razlog zbog kojeg je Mendes doputovao na sastanak s Laportom, a to je defanzivac Seville, Joules Kounde, koji će čini se nastaviti karijeru u Barceloni.

"Joan Laporta je s Jorgeom Mendesom razgovarao i o Julesu Koundéu. Barcelona je optimistična po ovom pitanju i pokušavaju uključiti i nekog od svojih igrača u posao, ali Sevilla trenutno nije zainteresovana", poručio je Romero.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, Mendes je ponovo ponudio Barceloni i veznjaka Rubena Nevesa, no problem tu pravi Wolverhampton koji za ovog igrača traži čak 85 miliona eura.

Romero je na kraju jasno poručio da se ne treba obazirati na glasine o Ronaldu, te da od njegovog dolaska u katalonski klub nema ništa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Ovi duzni Bogu ocu nema kome nisu dobili neke parice od sponzora za 10 godina i ide odma udaranje...slaganje novi dugova
6 4
Mostarac94
jbte covjek menadžer ima 200 igrača, ne bi da je samo Cristianu menadžer hahah
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi