Prije godinu dana su mu rekli da mu je karijera gotova, pa dobio ugovor kojim je svima začepio usta

Eriksen potpisuje za Manchester United

Prije godinu dana su mu rekli da mu je karijera gotova, pa dobio ugovor kojim je svima začepio usta

E. Čaušević

Engleski mediji objavili su jučer da se Christian Eriksen nalazi pred potpisom za Manchester United.

Danski reprezentativac se na spektakularan način vratio na teren nakon što je prije godinu dana na Evropskom prvenstvu doživio srčani dar, te je skoro preminuo.

Eriksen je zbog pravila u Italiji morao da napusti Inter početkom ove godine jer nije imao pravo da zbog operacije srca nastupa u Seriji A.

Danac je odlučio da se vrati u engleski Premiership gdje je potpisao za Brentford i odigrao je zaista maestralnu polusezonu, te je skrenuo na sebe pažnju mnogih klubova.

Eriksen je imao ugovor na samo šest mjeseci i trenutno je slobodan igrač, a navodno nalazi se na korak od potpisa za Manchester United koji već neko vrijeme pregovara s njim.

Prije godinu dana su mu svi govorili da se neće nikada vratiti na teren i da je sretan što je živ, a Eriksen se zaista vratio na nevjerovatan način. Najbolji dokaz za to je ugovor koji će danski veznjak dobiti na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako je objavio The Sun ovaj 30-godišnjak će sedmično zarađivati čak 200.000 funti i potpisat će trogodišnji ugovor. Također, Eriksen će dobiti i deset miliona funti bonusa zato što je izabrao Manchester United.

Očekuje se da Eriksen dođe u narednim danima na ljekarske preglede nakon čega će biti ozvaničen njegov dolazak u redove Crvenih đavola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
GGMU liga je naša!!!
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi