Stjepan Tomas nakon meča u Mostaru

"Izvukli smo pozitivan rezultat, u revanšu ćemo ići više napadački"

Midhat Šljivak

Sheriff je u Mostaru u 1. pretkolu Lige prvaka izborio 'nulu' protiv prvaka BiH Zrinjskog.

Nije u Mostaru večeras bilo velikih prilika za postizanje gola, a trener moldavskog prvaka Stjepan Tomas ističe da je zadovoljan rezultatom 0:0 i da je to pozitivan rezultat za njegov tim.

"Izvukli smo pozitivan rezultat, ali ostaje nam sad ta utakmica u Kišnjevu gdje treba zaključiti sve i proći dalje", rekao je Tomas i nastavlja:

"Tu sam kratko. Dosta je novih igrača, treba vremena, ali ga nema puno. Nadam se da ćemo analizirati ovaj meč i da će to biti dobro i da ćemo proći dalje".

Za Tomasa nema dileme. Sheriff je bolji i u revanšu se ide na pobjedu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Smatramo da smo bolji. S obzirom na sve okolnosti i rezultate iz prošle godine, ova ekipa kad uhvati ritam može napraviti mnogo dobrih stvari i vjerujem da u Kišnjevu moramo pobijediti", istakao je trener Sheriffa i zaključio je:

"Kažem, izvukli smo pozitivan rezultat. Čekali smo njihove greške, nismo iskoristili to. U revanšu ćemo ići više napadački i tražit ćemo pobjedu. Danas je najvažnije da smo dobro stajali u fazi odbrane. Uspjeli smo spriječiti Zrinjski da postigne gol", rekao je Tomas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.