Slike iz Mostara najavljuju spektakl

Zrinjski protiv Sheriffa

Slike iz Mostara najavljuju spektakl

M. Šljivak, foto: A. Čaušević

HŠK Zrinjski od 20 sati u Mostaru čeka Sheriff Tiraspoll u kvalifikacionom susretu za Ligu prvaka.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine imat će veliku podršku s tribina u ovom meču. Ulaznice su rasprodane i očekuje se istinski spektakl.

Na prilasku stadionu je velika gužva. Tribine se polako pune, a tu je i dosta poznatih lica među kojima je i Zdravko Mamić.

Prema određenim informacijama na večerašnjem susretu se očekuje oko 6.000 navijača.

Trener Sergej Jakirović odlučio se za sljedećih 11 igrača:

Čondrić, Ćorluka, Magdić, Barišić, Bekić, Savić, Sučić, Tičinović, Jukić, Ćuže, Bilbija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, Stjepan Tomas, trener gostiju, odlučio se za ovih 11: Abalora, Radeljić, Kiki, Kpozo, Guedes, Lushkja, Kyabou, Badolo, Yansane, Ouattara, Rasheed.

Fabio Maresca je glavni arbitar, pomagat će mu Fabiano Preti i Davide Imperiale, dok je Simone Sozza četvrti sudac.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Nekad dok sam bio patriota gadio mi se zrinja. Hem ust..aše hem ukrali stadion. Sad kad mi je bosna mrska, sad mi je zrinja baš drag i baš je lijepo što su ukrali stadion od odvratnog komunističkog kluba. Lijepa osveta komunjarama sto su im ugasili klub i što nije decenijama postojao!!! Idemo zrinjaaaaaaa!!! A drag mi je zrinja i što osvaja titule, sto je prešo malog selju Ma pravi klub! Najstariji bh klub! Idemooooo!!!
6 16
SeoRusilac
Hoćete li uspjeti ikad napuniti gornji dio tribine?
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi