Foto - EPA

Odsad će sam pregovarati

Hakim Ziyech večeras je donio odluku koja mijenja sve u njegovoj karijeri

Midhat Šljivak

Fudbaler Chelseaja Hakim Ziyech (29) odlučio je u budućnosti sam rješavati sve što se tiče njegove karijere.

U saopštenju koje je večeras objavio, marokanski fudbaler je naveo kako osjeća da je vrijeme da on potpuno preuzme sve vezano za vlastitu karijeru i završio je saradnju s agentom Nakhlijem Mondialom.

"Dostigao sam tu životnu tačku gdje osjećam da je vrijeme da potpuno preuzmem kontrolu nad karijerom. Želim da sam donosim odluke o karijeri", napisao je između ostalog Ziyech i dodao je:

"U budućnosti ćemo moj tim i ja, uz prisustvo legalnih predstavnika, rješavati poslovnu stranu", saopštio je Ziyech.

A prvi posao mogao bi obaviti već u narednim danima. Izvjesno je da će 29-godišnji krilni fudbaler napustiti Chelsea, a karijeru bi mogao nastaviti u Milanu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rossoneri su ozbiljno zainteresovani za usluge ovog fudbalera. Pregovori su u toku i vrlo je moguće da ćemo ga gledati u dresu italijanskog prvaka.

Ziyech je prethodne dvije godine igrao za Chelsea, a ranije je nastupao za Ajax, Twente i Heerenveen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.