Kakav otac takav sin

Beckhamov sin postigao spektakularan gol iz slobodnog udarca za Inter Miami

Endin Čaušević

David Beckham svojevremeno bio je jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svijetu, a očito taj talent naslijedio je i njegov sin Romeo.

Beckham ima trojicu sinova, ali je Romeo jedini koji je još uvijek u svijetu fudbala. Ovaj 19-godišnjak igra za rezervnu ekipu Inter Miamija, a ovih dana nalazi se u centru pažnje.

Naime, Romeo je nastupio na meču protiv rezervnog tima Orlando Cityja i zabio je fantastičan pogodak za ovoj utakmici.

Beckhamov sin je pokazao da je i on majstor za slobodnjaka jer je sa skoro 25 metara udaljenosti postigao sjajan gol o kojem ovih dana bruji fudbalska javnost.

Na Instagramu je ovaj pogodak objavio i David Beckham, te je poručio da je itekako ponosan na svog sina koji je postigao svoj debitantski pogodak za Inter, a to je uradio zaista na poseban način.

Pored jednog gola u dresu Intera ovaj 19-godišnjak je u dosadašnjem dijelu sezone uspio da ubilježi još sedam asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.