Ko je Zlatan Ibrahimović na svojoj koži je osjetio i veliki David Beckham

Bez ustupaka prema bilo kome

Ko je Zlatan Ibrahimović na svojoj koži je osjetio i veliki David Beckham

Admin Čaušević

David Beckham je već godinama u fudbalskoj penziji, a uskoro će mu se pridružiti i Zlatan Ibrahimović.

Pred Ibrahimovićem koji u oktobru puni 41 godinu je vjerovatno još jedna sezona u dresu Milana nakon što je dogovorio da igra za simboličnu platu od 100.000 eura.

Beckham i Ibrahimović su svojevremeno dijelili svlačionicu u PSG-u, a na oproštajnoj utakmici od fudbala čuveni Englez je osjetio Ibrin karakter.

Englez je poznat kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca, sa 18 postignutih slobodnjaka i dalje je najbolji strijelac Premiershipa u tom segmentu.

Jedini klub u kojem nije uspio zabiti direktno iz slobodnog udarca je PSG, a jedan od krivaca je upravo Šveđanin bh. korijena.

Zlatan Ibrahimovic hails influence of David Beckham since his arrival at PSG  | Football News | Sky Sports

Naime, Zlatan jednostavno Beckhamu nije dozvoljavao da izvodi slobodne udarce, tako je bilo i na oproštajnoj utakmici 2013. godine protiv Bresta.

Iako je bila kao stvorena pozicija za engleskog asa, Ibra je uzeo loptu i majstorski pogodio, dok Beckhamu nije preostalo ništa drugo nego da mu čestita.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zlatan nastoji da bude glavni u svlačionici gdje se god pojavi i jednostavno ne dozvoljava da je bilo ko iznad njega.

U ovom slučaju je to pokazao i Beckhamu koji s druge strane nije sklon skandalima i čini se da jednostavno nije imao izbora nego da se prilagodi situaciji.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Pametniji popušta
2 1
Benz
Siledzija.. volim ga i igracina je al je uvjek bio siledzija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi