Video se pojavio na Twitteru

Navijači Liverpoola razočarani Nunezovim potezima na treningu: "Za ovo smo dali 100 miliona?"

Endin Čaušević

Urugvajski napadač Darwin Nunez nedavno je predstavljen na Anfieldu kao veliko pojačanje Liverpoola.

Nunez je u Liverpool stigao kao zamjena za Sadija Manea koji je odlučio karijeru nastaviti u Bayernu. Urugvajac je došao nakon odlične sezone u Benfici, a Redsi su ga platili skoro 100 miliona eura.

Jasno je da na Anfieldu od njega imaju velika očekivanja i to posebno zbog ogromne sume novca koju su izdvojili za njegov dolazak.

Nunez je već počeo pripreme s Liverpoolom za novu sezonu, ali navijači nisu previše oduševljeni prvim insertima koji stižu s jednog od treninga Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na društvenim mrežama se pojavio video na kojem se vidi da Nunezu na treningu ne ide baš najbolje, a potom su navijači Liverpoola osuli paljbu po njemu i poručili da on ne košta baš 100 miliona koliko su Redsi platili.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.