Svi su se pitali kako je Milner "pomeo" cijeli tim na testiranju, a onda se pojavila fotografija

Sada je sve jasno

Svi su se pitali kako je Milner "pomeo" cijeli tim na testiranju, a onda se pojavila fotografija

Endin Čaušević

James Milner sedmu godinu zaredom bio je najbolji na testiranju igrača Liverpoola pred početak nove sezone.

Fudbaleri Redsa pred početak priprema za novu sezonu prvo prođu ljekarske preglede, a onda su na rasporedu testovi snage i izdržljivosti u kojima dominira iskusni 36-godišnji Milner.

Milner sedam godina zaredom nema konkurenciju kada su u pitanju ovi testovi i ponovo je uspio da nadmaši sve svoje saigrača i zabilježi najbolje rezultate na testiranju.

Iako ima već 36 godina i za njega će ovo biti čak 21. sezona u najjačem rangu engleskog fudbala Milner je pokazao da je i dalje itekako motivisan i "gladan" novog uspjeha s Liverpoolom.

Mnogi su se čudili kako je Milner u tim godinama uspio da nadmaši igrače Liverpoola koji su i po 15 godina mlađi od njega, ali kada se pojavila fotografija s treninga sve je bilo jasno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Milner je još uvijek u nevjerovatnoj fizičkoj formi, a tokom testiranja nastala je fotografija koja je oduševila navijače Liverpoola i englesku javnost. U ovom slučaju fotografija zaista govori više od hiljadu riječi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rauber_bh
Mashina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi