Remi u Grčkoj

Ne nazire se ime narednog protivnika Zrinjskog

Eldar Ganibegović

Zrinjski je večeras s 1:0 savladao Tobol i zakoračio prema play-offu Konferencijske lige, no svakako da pratimo i ono što se događalo u Grčkoj.

Naime, u trećem pretkolu Evropske lige Olympiacos je ugostio ekipu Slovana iz Bratislave, a krajnji rezultat meča bio je 1:1.

Podsjetimo, poraženi iz ovog dvomeča igrat će protiv Zrinjskog ili Tobola u play-offu koji je na rasporedu već za 14 dana.

Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 0:0, Green dovodi Slovan u vodstvo u 63. minuti, a izjednačenje Grcima El Arabi tri minute prije kraja meča.

Dakle, nikakav odgovor večeras u Pireju nismo dobili kada je u pitanju naredni protivnik Zrinjskog i sve će se rješavati za sedam dana u Slovačkoj.

Podsjetimo, Zrinjski je do pobjede od 1:0 stigao zahvaljujući golčini Nike Jankovića direktno iz kornera u 76. minuti utakmice.

Revanš mečevi na rasporedu su narednog četvrtka, a predstavnika Bosne i Hercegovine čeka dug put u Konstanay.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Evropska liga, 3. pretkolo:

Olympiacos - Slovan 1:1 (El Arabi 87'; Green 63')

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.