5

Komentari (5)

King_Kenny
...ko god bude,demolirat ce ovu HDZ prciju kojoj se stimaju titule u kukuruz ligi...
lalinjo
Hahahahahaha....smiješan si i nebitan lik...štimaju titule,pregazili PL sa 30 bodova razlike za drugim,kako se to našteli 30 bodova razlike da mi je znati,Profa prekuco ligu...
Antaaaaa
Nadao sam se u početku da si samo troll, ali nemoguće je biti ovako loš troll. Ti si, zapravo, pun mržnje, ti do podne mrziš sebe, a od podne sve oko sebe. Vjerojatno te društvo odbacilo jer si hodajući kompleks i nitko ne želi u svom društvu jer samo širiš negativu. Ali neka, osjetit ćeš i ti ljubav, pa će se sve promijeniti, nećeš više prosipati mržnju prema svakom mogućem klubu u BiH, nije da nama smeta, jer, zaboli nas neka stvar realno, ali tužno je za vidjeti. Sportski pozdrav brate, sve najbolje u životu pa da nekad svi mi skupa dočekamo tvoj preobrat pa da nam budeš najveći pozitivac. Uživaj u životu jer ga jednom živiš!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti