Već je postao miljenik navijača

Zinchenko odugovlačio s izvođenjem auta kako bi čuo pjesmu koju su mu posvetili navijači Arsenala

Endin Čaušević

Arsenal je nastavio odličnu seriju u Premiershipu jer je za vikend u gostima pobijedio Bournemouth sa 3:0.

Topnici na početku sezone igraju zaista maestralno i jedini su klub u Engleskoj koji je ostvario maksimalan učinak iz prva tri kola.

Arsenal je u subotu gostovao ekipi Bournemoutha i već nakon 10 minuta meča je sve riješio kada je golovima Odegaarda vodio sa 2:0.

Mikel Arteta je napravio zaista odličan tim i u potpunosti je opravdao povjerenje čelnika kluba koji su vjerovali u njegovu viziju i nisu mu dali otkaz prošle sezone kada je tim bilježio loše rezultate.

Arsenal je ovog ljeta doveo i nekoliko sjajnih pojačanja, a tu se posebno izdvajaju Gabriel Jesus i Oleksandr Zinchenko koji su stigli iz Manchester Cityja.

Upravo se Zinchenko našao u centru pažnje navijača Arsenala i engleske javnosti nakon utakmice protiv Bournemoutha.

Zinchenko je odigrao ponovo dosta dobar meč, a već je postao ljubimac navijača Arsenala koji su već smislili pjesmu u čast ukrajinskog reprezentativca.

Jedan video je zbog toga postao hit na društvenim mrežama. Jedan od navijača snimao je Zinchenka kada su mu navijači pjevali pjesmu, a mnogi smatraju da je zbog toga odugovlačio s izvođenjem jednog auta.

Navijači Arsenala smatraju da je Zinchenko namjerno malo sačekao s izvođenjem auta kako bi čuo pjesmu koju su navijači londonskog kluba smislili za njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zinchenko. Uvijek vjeruj u svoju dušu, imaš moć da znaš, ti si neuništiv...", glasi pjesma navijača Arsenala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.