Šamar za šamarom za Liverpool

Nije normalno šta se dešava pod Vezuvom!

Admin Čaušević

Jedan od najefikasnijih mečeva 1. kola Lige prvaka igra se u Napulju.

Napoli je dočekao Liverpool. Bilo je za pretpstaviti da će domaći pokazati zube gostima, ali da će im prirediti pravi pakao to je rijetko ko očekivao.

Partenopei su "pregazili" Liverpool u prvom poluvremenu kada su imali nestvarnih 3:0, još uz sve to promašili su penal.

Vodeći gol za domaće postigao je Zielinski već u 5. minuti, zatim je Osimhen promašio penal, tačnije odlično je intervenisao Allison.

Do drugog gola domaći stižu u 31. minuti preko Anguisse, da bi u 44. minuti Simeone trećim golom potvrdio sjajno izdanje svog tima u prvom dijelu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nastavak je počeo još bolje za Napoli jer je Zielinski zabio četvti gol za domaće za u tom trenutku 4:0. Gol pogledajte ovdje.

Ipak, Redsi su brzo osvjetlili obraz pošto je Luis Diaz postigao lijep gol udarcem sa ivice kaznenog prostora. Gol pogledajte ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.