Izašao im u susret

Džekin sin neće nikada zaboraviti taj trenutak, dobio dres i fotografiju sa zvijezdom Barcelone

Endin Čaušević

Inter je sinoć na svom terenu uspio da pobijedi Barcelonu sa 1:0 u meču trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Inter je na Meazzi došao do velika tri boda i pobjede koja ih itekako ostavlja u borbi za drugu poziciju u grupi i plasman u nokaut fazu ovog takmičenja.

Domaći tim je uspio da slavi sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Hakan Calhanoglu u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Bh. reprezentativac Edin Džeko sinoć nije igrao od prve minute, te je na teren ušao u drugom poluvremenu.

Džeko se danas našao u centru pažnje nakon što se oglasio na Instagramu i pokazao je s kojim je igračem Barcelone nakon sinoćnje utakmice razmijenio dresove.

To je bio Robert Lewandowski koji je sigurno trenutno najveća zvijezda u Barceloni, a dres poljskog napadača na kraju je otišao u ruke Džekinog sina Danija.

Dani ovu noć sigurno neće nikada zaboraviti jer je nakon utakmice uspio i da se fotografiše s Lewandowskim koji je očito njemu jedan od najdražih fudbalera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I pored poraza od Intera napadaču Barcelone nije bio problem da Džeki izađe u susret što je sigurno najbolji pokazatelj da je zaista veliki čovjek i profesionalac.

Barcelona će priliku za osvetu protiv Intera imati već za sedam dana kada će se sastati ponovo, ali ovaj put će se meč igrati na stadionu Camp Nou.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.