Video se pojavio na TikToku

Sreo Džeku i Krunića u Milanu i pokazao veliko nepoštovanje: "Mandžukić i Balotelli"

Endin Čaušević

Bh. reprezentativci Edin Džeko i Rade Krunić našli su se u centru pažnje nakon videa koji se pojavio na društvenim mrežama.

Na TikToku se pojavio video na kojem se vidi kako je jedan momak prišao Džeki i Kruniću na ulici u Milanu, te se našalio s njima, ali očito je da to nije bilo baš toliko smiješno.

Naime, on je prvo snimao Džeku i govorio je da je to Mario Mandžukić, a potom se okrenuo prema Kruniću i govorio je "Pa to je Mario Balotelli".

Jasno je bilo da Džeko i Krunić nisu bili oduševljeni s onim što je taj momak govorio, ali su ga ispoštovali za video i nisu naglo reagovali iako je bilo jasno da im se ta šala uopšte nije svidjela.

Video se na kraju pojavio na društvenim mrežama i trebao je biti smiješan i simpatičan, ali to nije bio slučaj.

Mnogi su kritikovali ovog momka i poručili su mu da mu šala nije bila na mjestu, te da je pokazao veliko nepoštovanje prema bh. reprezentativcima.

Kada je snimao Džeku i govorio da je to Mandžukić na licu Dijamanta se moglo vidjeti koliko mu se ta šala nije svidjela, dok je Krunić pokušao da se našali i govorio je: "Ja sam Mario".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Intera i Milana su također poručili ovom momku da je bolje da je iskoristio priliku da se fotografiše s njima i zatraži autograme nego što je pokušao da ih ismijava.

Jasno je da je to uradio da bi dobio što više pregleda i reakcija što je na kraju i uspio, ali čini se da baš takve kritike nakon svega i nije očekivao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.