Objavio nove fotografije

Poznati fudbalski as sada više podsjeća na nabildanog zatvorenika nego na bivšeg fudalera

Admin Čaušević

Neki fudbaleri se nakon odlaska u penziju odluče za nagli zaokret u životu.

Dosta je bivših fudbalski asova koji naprave korjenite promjene pa trenutno izgledaju neprepoznatljivo u odnosu na igračke dane pa su mnogim ljubiteljima fudbala sada poput nepoznatih likova.

Među onim koji je napravio radikalnu transformaciju je i svojevremeno odlični napadač koji je nastupao za niz evropskih velikana kao što su Milan i Atletico Madrid. Riječ je o Joseu Mariju.

Jose Mari je tokom igračkih dana bio pravi mršavko, međutim zbog nagle preobrazbe svog tijela i brojnih tetovaža sada više podsjeća na nabildanog zatvorenika nego na bivšeg fudbalera.

Nakon što je završio igračku karijeru španski fudbalski as se totalno fokusirao na bodybuilding, a njegovo tijelo je iz godine u godinu izgledalo sve veće i veće.

Sada ovaj 183 centimetra visoki bivši golgeter izgleda zaista nevjerovatno, a brojne tetovaže na njegovom tijelu ostavljaju dojam da se radi o nekom opasnom tipu.

Međutim, iako je nalik nekom zloglasnom kriminalcu, Jose Mari vodi miran život u društvu supruge Sare Romero i svoje djece. Dane provodi u teretani, a noći uz fudbal.

Iako je za njega čula većina ljubitelja fudbala na društvenim mrežama i nije previše popularan pošto ga primjera radi na Instagramu prati "samo" 15-ak hiljada pratitelja.

Igračku afirmaciju je doživio u Atletico Madridu, a 2000. godine je prešao u Milan za tada ogromnih 19 miliona eura, ali se u Italiji i nije snašao, a ubrzo se vraćao na posudbe u Španiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom igračke karijere je napravio i veleizdaju pošto je karijeru počeo u Sevillu, igrao i za prvi tim, da bi u jesen karijere potpisao za ljutog gradskog rivala, ekipu Betisa.

U karijeri je osvojio samo jedan trofej i to sa Villarrealom. Riječ je o nekadašnjem Intertoto cupu. Za A reprezentaciju Španijeje upisao svega četiri nastupa uz jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.