Uzmi 50% Freebeta svaki dan uplatom u AdmiralBet poslovnicama!

Uzmi 50% Freebeta svaki dan uplatom u AdmiralBet poslovnicama!

Sponzorski tekst

Najpopularnija kontinetalna smotra fudbala u Njemačkoj, vrhunska je šansa za sve istinske ljubitelje sportskog klađenja da unovče svoju strast!

24% više za tvoj tiket – svaki dan

Definitivno najjednostavniji način da svaki dan do kraja prvenstva profitiraš, jeste da svaki dan naplatiš 24% od svog prvog depozita u danu.

Prilikom uplate depozita bankovnom karticom, Kliker ili X-Bon vaučerom potrebno je samo da ukucaš promo kod : EURO24 i dokažeš svoje umijeće kao tipster, jer Freebet se aktivira već sa minimalnom kvotom 2.00 na tiketu.

Kuća časti freebet

Obavezno svaki dan provjerite svoj nalog, jer pored redovnih promocija gdje kuća svakodnevno „sipa“ Freebet, sve do kraja prvenstva 10 najsrećnijih igrača častimo svaki dan.
Svi igrači koji su prethodni dan imali minimalno 5 KM odigranih tiketa sportskog klađenja, dobijaju priliku da kao najsrećniji osvoje 24 KM Freebeta koji je – odmah dostupan za sportsko klađenje!

Naravno, razlog više da naplatite svoju tipstersku strast na AdmiralBet platformi, jeste mogućnost da zaigrate kvote veće od najvećih na svijetu, a da pri tom svaki tiket bude – BOOST Tiket sa bonusom do 701%!

Već od 3 para na tiketu, sa minimalnom kvotom od 1.30 ili više, svaki tvoj potencijalni dobitak se uvećava, a samim tim i pruža ti se šansa da zakucaš maksimalu – 100.000 KM!
Ono što je zagaratovano jeste da svaki tvoj tiket jednostvano zaslužuje da dobiješ Freebet čim ga odigraš, zato samo na AdmiralBet platformi ODIGRAŠ TIKET – PUNIŠ FREEBET!
Bez obzira da li si fan „kratkih“ tiketa ili imaš namjeru da se dokažeš kao ekspert za kombinacije, sa već tri odigrana para na tiketu sa minimalnom kvotom od 1.30, tvoj Freebet račun počinje da se puni!

60 KM bonusa dobrodošlice bez depozita!

Ukoliko još uvijek nemaš AdmiralBet nalog, sad je idealna prilika da se registruješ, jer odmah preuzimaš 60 KM! Depozit nije potreban, zabavi se i profitiraj besplatno!

Da budeš u toku sa svim prednostima zabave na AdmiralBet platformi, zaprati Instagram nalog admiralbetbih!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.