Smatra da Ronaldo može još ponuditi

Ronaldo njega kamenom, a on Ronalda hljebom: Riječi Nevillea odzvanjaju u Engleskoj

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo je trenutno bez kluba, mnogo je špekulacija o tome gdje će nastaviti karijeru, a Gary Neville, njegov "dežurni kritičar", sada je odlučio da uputi jako lijepe riječi o Portugalcu.

Garry Neville poznat je kao neko ko je u prošlosti često kritikovao Cristiana Ronalda, kako za igre, tako i za ponašanje.

Portugalac je našao način da mu se "osveti" i to tako da se ne pozdravi s njim prilikom jedne emisije.

Sada, kada je Cristiano bez kluba, mnogo je špekulacija o tome gdje će nastaviti karijeru.

Navodno ima vrlo bogate ponude iz Arabije i iz Sjedinjenih Američkih Država, no Neville ne smatra da će tamo nastaviti karijeru.

On smatra da Ronaldo još uvijek može mnogo toga ponuditi na visokom nivou do kraja sezone, pa možda i cijelu sljedeću.

"Mislim da će Ronaldo tražiti vrhunski klub, s ugovorom na četiri ili pet mjeseci, u koji može ući i imati odlučujuću ulogu, u eliti evropskog fudbala.

Mislim da mu je to prioritet, da bude u Ligi šampiona, da ostane na najvišem nivou i da dokaže da ono što se desilo u Manchester Unitedu nije u redu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rekao bih da ima još četiri ili pet jakih meseci, negdje gdje može da postigne 15 ili 20 golova u tom periodu", rekao je Neville, prenose britanski mediji.

Vidjet ćemo da li će ove riječi imalo "olakšati" Ronalda i da li će se možda pomiriti s Nevilleom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti